Gok Plein
100% bonus
 
Home | Video slots | Gokkasten | Roulette | Blackjack | Bingo | Games | Video poker | Krasloten | Casino tafelspelen
 

Gokkasten

Helaas zijn de gokkasten van Slotplaza (Simbat) al geruime tijd niet meer te spelen. In eerste instantie was er sprake van een update van het spel systeem, maar de demo modus was nog wel beschikbaar. Inmiddels is alles offline gehaald. Waarschijnlijk heeft dit te maken met de aangescherpte prioriteitscriteria van de Nederlandse Kansspelautoriteit. Wil je gratis gokkasten spelen, klik dan op de banner rechts boven aan.

Wheel of Fortune Madtimer Random Runner Cash Raid
Wheel of Fortune Madtimer Random Runner Cash Raid
Extra Joker Free Spinner Double Dice Topshot
Extra Joker Free Spinner Double Dice Topshot

Alle gokkasten op onze website zijn in de oefenspeelmodus onbeperkt gratis te spelen en worden aangeboden door SlotPlaza, maar zijn ontwikkeld door SimBat. Je kiest simpelweg op een afbeelding van de gokkast naar jou keuze en deze zal geladen worden zonder dat je onze website hoeft te verlaten. Als de gokkast eenmaal geladen is, zal je rechts onderin een geopend menu zien staan. Klikken op "Play for Fun" en je zal 10 euro fictief speelgeld bijgeschreven krijgen op de speelautomaat. 10 Euro staat voor 100 credits en meestal speel je het basisspel met 10 credits (dus 10 cent) per draai. Als je gratis speelgeld op is zal het menu automatisch openen, waarbij je wederom op "Play for Fun" kan klikken. Speel je de gokkasten liever fullscreen (beeld vullend)? Onder het geladen speelscherm hebben we een link staan met "Speel ... Fullscreen". Er zal dan wel een nieuw venster geopend worden. Alle gokkasten zijn qua uiterlijk te veranderen met de knop "Change View" die je in het menu kan vinden. Eigenlijk is deze functie niks anders dan in- of uitzoomen, waarbij uit gezoomd je meer een gokkast uiterlijk ziet met de omlijsting en trekhendel.

Gun Smoke Hot Timer Triple Action Grand Spin
Gun Smoke Hot Timer Triple Action Grand Spin
Cash Boom Super Bonus Gold Lines Red Devil
Cash Boom Super Bonus Gold Lines Red Devil

Gokken met echt geld

Als je met echt geld een gokje wil wagen op één van de gokkasten, dan is dit erg eenvoudig te realiseren. In het menu vindt je namelijk ook de knop "Play for Real". Hier op klikken en je zal een pop-up scherm zien met boven in "Pay by phone". Je kan dus eenvoudig met een 0909 telefoonnummer credits kopen, waarbij je de keuze hebt uit betalen per gesprek of per minuut. Je gekochte credits worden gelijk bijgeschreven, zodat je met echt geld een gokje kan wagen. Gewonnen credits kan je zelfs bewaren via "Save Balance", waarbij je als het ware credits op je telefoon nummer stort. Natuurlijk is het ook mogelijk om je winsten uit te laten betalen op je giro- bankrekening en wel vanaf 10 euro winst.

Naast speeltegoed kopen met een betaal nummer, is het ook mogelijk via iDeal, Paysafecard en UKash. Hierbij is het wel nodig om eerst een account aan te maken (dit in tegenstelling tot betalen met je telefoon). Eigenlijk is het sowieso aan te raden om een account aan te maken, zodoende is het altijd erg eenvoudig om speeltegoed te bewaren en gaan ze ook niet verloren als bijvoorbeeld je computer uitvalt door stroomuitval oid.

Zoals eerder vermeld hoef je onze website niet te verlaten om te kunnen spelen, zelfs niet als je met echt geld een gokje waagt. Dit betekend echter niet dat je bij gok-plein.nl een gokje waagt. De gokkasten worden namelijk middels een iframe geladen van Slotplaza (de daadwerkelijke aanbieder). Het is dan ook aan te raden om bij evt. vragen contact te zoeken met Slotplaza. Bij elke gokkast zie je links onderin een "Info" knop. Hier op klikken en vervolgens helemaal naar beneden scrollen en je zal een "Feedback" formulier zien staan.

All Right Double Drive Twister Cash Multiplier
All Right Double Drive Twister Cash Multiplier
Tower of Power Spectra Seven Hot High Alert
Tower of Power Spectra Seven Hot High Alert

Gokkasten winkans

Als je wel eens in een gokhal of een kroeg op een typisch Nederlandse gokkast hebt gespeeld, zal je vast al weten dat de kans om te winnen reëel maar klein is. Gemiddeld kan je dan rekenen op een uitbetalingspercentage tussen de 60 en 70%. Dit betekend dat er van elke 100 euro die wordt ingezet, er gemiddeld weer 60 tot 70 als winst wordt uitgekeerd. Bij de online gokkasten is dit percentage vele malen hoger, namelijk tussen de 90 en 95%. Met andere woorden: de winkans is groter bij online gokkasten. Het genoemde percentage is trouwens niet zomaar uit de lucht gegrepen, het wordt namelijk regelmatig door een onafhankelijk instituut vastgesteld. Dit zijn de aanbieders ook verplicht om zodoende hun online kansspelen vergunning te kunnen behouden.

Een hoog uitbetalingspercentage betekend echter niet dat je gegarandeerd je verlies kan terug winnen. Het percentage is namelijk gebaseerd op de gemiddelden van erg veel draaien / spins. Zo kan het voorkomen dat je na uren spelen alleen maar verlies hebt gedraaid. Speel daarom niet met meer geld dan wat je kan missen.

 
© gok-plein.nl | Links | Disclaimer | Voorkom Spijt, Stop op Tijd 18+